Het Beeldhuis is in staat om je zwangere buik op een bijzondere wijze vast te leggen. Hier kijk je later met plezier op terug. Het is mogelijk in onze ruime studio een uitgebreide reportage te laten maken, maar ook op locatie behoort tot de mogelijkheden. Het gaat erom dat je in een omgeving bent waar jij je prettig voelt. Met onze creatieve blik zorgen wij voor bijzondere en spontane foto’s. Last van striae of andere ongemakken? Dit kunnen wij altijd bewerken in Photoshop.

Hoe werkt het?
Vooraf bespreken we jullie wensen en of we in de studio of op locatie gaan. Enkele dagen na de shoot ontvang je een inlogcode waarmee de bewerkte foto’s op een beveiligd deel van onze website bekeken en direct besteld kunnen worden. Afdrukken op fotopapier, canvas, hout, plexiglas of aluminium behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk alle bewerkte beelden zonder watermerk te bestellen voor een meerprijs van € 50,-.

De prijs voor een zwangerschapsshoot bedraagt € 69,50 inclusief een fotopaneel 20 x 25 cm met foto gemaakt tijdens de shoot.

Het is mogelijk om een pakket af te nemen bestaande uit een zwangerschapsshoot en newbornshoot. De kosten voor dit pakket bedraagt € 105,-.