Welkom op Het Beeldhuis Schoolfotografie

Voor de juiste klik.

Met onze schoolfotografie zijn we al meer dan 10 jaar actief door het hele land op scholen en kinderdagverblijven. Onze klanten waarderen onze fotografen voor hun geduld, vriendelijkheid, kwaliteit en service waar we dan ook erg trots op zijn.

Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd. Op fotopapier, canvas, hout, plexiglas, panelen en nog veel meer. Doordat wij de productie in eigen handen hebben zijn onze prijzen heel aantrekkelijk. Geen verplichte afname van pakketten. De ouder bepaalt zelf welke foto en hoeveel stuks.

We hanteren verschillende manieren van fotograferen. Zo houdt de ene school van het klassieke portret van een kind en wil de andere school juist hele uitbundige foto’s. Wil de ene school of kinderdagverblijf tijd besparen door geen uitgebreide fotoreportages per kind wil een andere school juist de keuze uit 8 foto’s per kind.

Wat de keuze van een school ook is. Wij zorgen ervoor dat de spontaniteit van een kind gevangen wordt met als resultaat een stralende foto.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? We komen graag langs met ons portfolio om alle mogelijkheden door te spreken!  Of bekijk hier onze flyer voor meer informatie

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

School (verplicht)