Stralende portretten!

Daar gaat het de fotografen van schoolfotografie Het Beeldhuis om. Het kind moet stralend als zichzelf op de foto staan. Onze fotografen beschikken over het talent de juiste momenten te pakken om de perfecte foto te maken.

Hoe werkt het?

Vooraf bespreken we jullie wensen en de datum. We willen het dagelijkse ritme zo weinig mogelijk verstoren en kijken dan ook samen met jullie wat de meest prettige werkwijze is. Belangrijk bij kleine kinderen is dat ze niet hoeven te poseren in een bepaalde houding maar dat ze hun eigen ding mogen doen. De ontspannen portretjes die dan gemaakt worden ontroeren de meeste ouders.

Op de afgesproken dag bouwen we op en gaan we aan de slag. Na afloop ontvangt ieder kind een kaart met daarop een wachtwoord waarmee de ouders/verzorgers kunnen inloggen op een beveiligd gedeelte van onze website waar de ouders alleen de foto’s van hun eigen kind kunnen bekijken.  Daar kan men de foto’s bekijken en eventueel naar wens bestellen. Er is geen verplichte afname zodat we voor iedereen interessant zijn.  We hanteren scherpe prijzen doordat we alles zelf produceren. Een afdruk formaat 10 x 15 cm kost slechts € 1,75. We bieden de normale fotoprints aan, canvassen, afdrukken op plexiglas, aluminium, panelen of hout maar er is ook een mogelijkheid alle foto’s op usb of cd/dvd te bestellen.

U biedt als kinderopvang een gratis extra service waar werkelijk iedere ouder blij mee is een ook de kinderopvang kost het niets.

Kinderdagverblijven ontvangen van ons het volgende pakket:
– Collage van de kinderen formaat 40 x 60 cm of een teamfoto 40 x 60 cm
– USB met pasfoto van ieder kind.
– Iedere leidster ontvangt een portretfoto 10 x 15 cm of digitaal.

Ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag eens langs om ons portfolio te laten zien en alle mogelijkheden door te spreken.

Het Beeldhuis Fotografie
T: 0168-370178
E: info@hetbeeldhuis.nl

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

School (verplicht)