Spontane portretten!

Daar gaat het de fotografen van Het Beeldhuis Schoolfotografie om. Of je als school nu kiest voor de traditionele wijze of moderne wijze. Zolang het kind maar straalt op de foto en er als zichzelf op staat.

Hoe werkt het?

Vooraf bespreken we jullie wensen en de datum. We beseffen als geen ander dat een dagje schoolfotografie meer is dan alleen het fotograferen. Er heerst toch een bepaalde onrust in de school op die dag. We doen er alles aan om het zo rustig mogelijk te laten verlopen en proberen het normale ritme zo weinig mogelijk te verstoren.

Op de afgesproken dag bouwen we op en gaan we aan de slag. De leerlingen ontvangen na afloop een kaart met daarop een wachtwoord waarmee de ouders/verzorgers kunnen inloggen op een beveiligd gedeelte van onze website. Op dit gedeelte kunnen de ouders alleen de foto’s van hun eigen kind bekijken en eventueel naar keuze bestellen. Er is geen verplichte afname zodat we voor iedere portemonnee interessant zijn.  We hanteren scherpe prijzen doordat we alles zelf produceren. Een afdruk formaat 10 x 15 cm kost slechts € 1,75. We bieden naast de normale fotoprints ook canvassen, afdrukken op plexiglas, hout, aluminium en panelen aan. Maar er is ook een mogelijkheid alle foto’s op usb of cd/dvd te bestellen.

We nemen school alle zorgen uit handen doordat school niet meer achter zakjes met geld aan hoeft te gaan en bij te houden of iedereen alles ingeleverd of betaald heeft. School biedt een extra service aan de ouders door ons te laten fotograferen en voor school is het nog GRATIS ook.

School ontvangt van ons het volgende pakket:
– Teamfoto 40 x 60 cm 
– USB met pasfoto van iedere leerling
– Afscheidsfoto Groep 8 voor de leerlingen van groep 8 of afscheidsboekje groep 8 met leuke foto’s en kreten.
– Iedere leerkracht onvangt een groepsfoto en portretfoto

Ook enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande informatie? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag eens langs met ons portfolio om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Het Beeldhuis Fotografie
T: 0168-370178
E: info@hetbeeldhuis.nl

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

School (verplicht)